2332047819 6973048986 Πολυπλάτανος - Ημαθίας segmak@hotmail.gr
 
 
 
Προύντσιος Ιωάννης
Γεωργικά Μηχανήματα | Πολυπλάτανος Ημαθίας
 
 
 
 
 
 

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την επιχείρηση του Προύντσιου Ιωάννη, μία επιτυχημένη και καθιερωμένη εταιρεία που έχει εδραιώσει το όνομά της στον τομέα του εμπορίου και της επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού. Με έδρα τον Πολυπλάτανο Ημαθίας και με μακροχρόνια εμπειρία σε όλη την Ειρηνούπολη, η επιχείρηση μας έχει αποκτήσει φήμη για την ποιότητα των προϊόντων και τις υπηρεσίες της.

 

Είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο του εμπορίου γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των αγροτών και των αγροτικών επιχειρήσεων. Είτε πρόκειται για μηχανήματα καλλιέργειας, άρδευσης ή συντήρησης αγροτικών εκτάσεων, η επιχείρησή μας διαθέτει την πλούσια γνώση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να συνιστά τις καλύτερες λύσεις για κάθε περίπτωση.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 2332047819 - 6973048986

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2332047819 - 6973048986

Είτε πρόκειται για την αγορά νέου εξοπλισμού, είτε για την αναβάθμιση του υπάρχοντος, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε με την τεχνογνωσία μας και τις υπηρεσίες μας.

Περισσότερα
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού, μας έχει απογειώσει στην κορυφή του κλάδου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες επισκευές....

Περισσότερα