2332047819 6973048986 Πολυπλάτανος - Ημαθίας segmak@hotmail.gr
hero image
 
 
 
 
Προύντσιος Ιωάννης
Γεωργικά Μηχανήματα | Πολυπλάτανος Ημαθίας
 
 

Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε την επιχείρηση του Προύντσιου Ιωάννη, μία επιτυχημένη και καθιερωμένη εταιρεία που έχει εδραιώσει το όνομά της στον τομέα του εμπορίου και της επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού. Με έδρα τον Πολυπλάτανο Ημαθίας και με μακροχρόνια εμπειρία σε όλη την Ειρηνούπολη, η επιχείρηση μας έχει αποκτήσει φήμη για την ποιότητα των προϊόντων και τις υπηρεσίες της.

 

Είμαστε πρωτοπόροι στον χώρο του εμπορίου γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των αγροτών και των αγροτικών επιχειρήσεων. Είτε πρόκειται για μηχανήματα καλλιέργειας, άρδευσης ή συντήρησης αγροτικών εκτάσεων, η επιχείρησή μας διαθέτει την πλούσια γνώση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να συνιστά τις καλύτερες λύσεις για κάθε περίπτωση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στον τομέα της επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού μας έχει απογειώσει στην κορυφή του κλάδου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να προσφέρουν γρήγορες και αξιόπιστες επισκευές, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργία του εξοπλισμού σας και ελαχιστοποιώντας το χρόνο ακινησίας.

 

Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία μας μέχρι σήμερα και προσβλέπουμε στο μέλλον με αισιοδοξία και δέσμευση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγροτική κοινότητα της Ειρηνούπολης και πέραν αυτής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
 
Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία. Κάθε προϊόν που προσφέρουμε και κάθε εργασία που πραγματοποιούμε αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

segmak@hotmail.gr
 
 

2332047819 - 6973048986
 
 

Πολυπλάτανος - Ημαθίας