2332047819 6973048986 Πολυπλάτανος - Ημαθίας segmak@hotmail.gr
hero image
 
 
 
 
Προύντσιος Ιωάννης
Γεωργικά Μηχανήματα | Πολυπλάτανος Ημαθίας
 
 

Η επιχείρηση του Προύντσιου Ιωάννη είναι γνωστή για την ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στην αγροτική κοινότητα της Ειρηνούπολης και πέραν αυτής. Με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα του εμπορίου και της επισκευής γεωργικών μηχανημάτων και αντλιών νερού, παρέχουμε πλήρεις λύσεις για τις ανάγκες των αγροτικών επιχειρήσεων και αγροτών.

 

Είτε πρόκειται για την αγορά νέου εξοπλισμού, είτε για την αναβάθμιση του υπάρχοντος, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε με την τεχνογνωσία μας και τις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην αύξηση της απόδοσης και της αειφορίας των αγροτικών δραστηριοτήτων σας, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία και την απαραίτητη υποστήριξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
Card image cap
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την επισκευή και τη συντήρηση των γεωργικών μηχανημάτων σας και αντλιών νερού, εξασφαλίζοντας τη μακροζωία και την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Card image cap
ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας για αρδευτικές λύσεις με την προμήθεια και την εγκατάσταση αντλιών νερού υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας. Βενζιναντλία και πετρελαίου αντλίες ποτίσματος.

Card image cap
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα γεωργικών μηχανημάτων για κάθε στάδιο της αγροτικής διαδικασίας. Εδραιώνουμε το όνομά μας ως προμηθευτές υψηλής ποιότητας εξοπλισμού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

segmak@hotmail.gr
 
 

2332047819 - 6973048986
 
 

Πολυπλάτανος - Ημαθίας